Gezondheidsatelier - De langste weg leidt altijd naar jezelf
De bijwerkingen van vaccinaties ontstoren.
 
Reacties na de vaccinatie
Kinderen kunnen de eerste 24 uur na de vaccinatie of erna uit hun doen; zijn hangerig of huilen erg, hebben verhoging of koorts, slapen niet of slapen juist heel veel (en diep), eten/drinken slecht.
Kinderen kunnen reageren op de ingespoten (verzwakte) ziektestoffen van de vaccinatie.  Het lichaam gaat antistoffen aanmaken. Dit is een klus voor het nog zeer jongeafweersysteem. Het organisme heeft tussentijds weinig hersteltijd door de opvolging van de vaccinaties.
 
We zien dat het afweersysteem van kinderen hard moet werken om de specifieke antistoffen aan te maken, zodanig dat er onvoldoen afweer meer is tegen de dagelijkse virussen in de omgeving. Met frequente verkoudheden (al of niet gevolgd door middenoorontstekingen) tot gevolg.
 
Ook zien we kinderen reageren met benauwdheid, die dan ‘pufjes’ moeten gaan gebruiken omdat de luchtwegen aangedaan zijn. Andere kinderen reageren met (een verergering van) huiduitslag/eczeem, slaapproblemen, slecht eten, erg geïrriteerd gedrag, of een vertraging van de algehele ontwikkeling.
 
Hoe een kind gaat reageren op vaccinaties is moeilijk te voorspellen, erfelijkheid, constitutie  en levensomstandigheden voorafgaand en rondom de vaccinatie, geven hiervoor wel enige indicatie. Ieder kind is uniek, en heeft een eigen gevoeligheid.
 
Vaccinaties kunnen een ‘trigger’ zijn, voor het tot uitdrukking komen van klachten waar het kind aanleg voor heeft (bijvoorbeeld allergieën).

Homeopathische mogelijkheden ter ondersteuning na vaccinatie zijn de Cease therapie en de
constitutionele homeopathische. Deze hebben tot doel, de gezondheid te optimaliseren, lichamelijk, mentaal en emotioneel. 

 
 
Homeopathisch alternatief voor griepvaccinatie
Voor wie niet wil vaccineren en wel bescherming wil is het homeopathische griepvaccin ondertussen verkrijgbaar via de praktijk. De homeopathische profylaxe werkt preventief en werkt weerstandverhogend. De kuur bevat korrels, die op 4 opéénvolgende dagen worden ingenomen.
 
Voor wie de vaccinatie al gehaald heeft en daar niet helemaal gerust over is omdat de stoffen in het vaccin nog niet goed uitgetest zijn bestaat de mogelijkheid nadien een homeopathisch alternatief te nemen om de vitaliteit van het lichaam optimaal te reguleren en te behouden.
 
Meer informatie:
Telefonisch spreekuur: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00u tot 10.00u op
tel: 030-2300562.
Op woensdag van 12.00u tot 12.30u op tel: 06 412 58 108.
e-mail: hcmn@live.nl
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint