Gezondheidsatelier - De langste weg leidt altijd naar jezelf

Praktijkinformatie

Geopend: Maandag tot en met zaterdag.Geopend van 9.00u tot 20.00u.
Telefonisch spreekuur dagelijks behalve op woensdag op, t
el: 030-2300562

Avond, nacht en weekend: Bereikbaar op tel: 06 412 58 108. Mocht u niemand treffen, dan kunt u in nood contact opnemen met de dienstdoende arts avond- ,nacht- en weekenddienst 
tel 0900 - 450   1  450


De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost Stad Utrecht. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit de stad Utrecht die lid zijn van de Utrechtse Huisartsen Vereniging.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.Afspraken

U kunt alleen terecht na telefonische beoordeling.Tel: 0900 - 450 1 450 (€ 0,10 per minuut)Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost
Rubenslaan 190
3582 JJ UtrechtDit ligt vlakbij de praktijk, het FC Utrecht - Galgenwaard stadion en het Diakonessen ziekenhuis. Op dit terrein bevindt zich ook de dienstapotheek Utrecht en het huisartsen laboratorium

Vakantiewaarneming: Wanneer de praktijk wordt waargenomen, wordt op het antwoordapparaat de diensdoende collega genoemd en het telefoonnummer. De waarneming wordt uitsluitend gedaan door een NVKH-geregistreerde collega.

Annuleringsregeling afspraken:
Mocht u, om welke reden dan ook, niet in staat zijn uw afspraak na te komen, dan kunt u tot 48 uur tevoren kostenloos een andere afspraak maken in de erop volgende week. 
Kostenloos annuleren kan 1 week tevoren.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint