Gezondheidsatelier - De langste weg leidt altijd naar jezelf
 
Rijksvaccinatieprogramma en vaccinaties in relatie tot covid-19

Corona is het muterende virus, wat rond 1900 ontdekt werd en wat bij een lage weerstand toegang krijgt tot ons afweersysteem. Bij onderliggend erfelijk lijden, een destructieve belasting, een zwakke weerstand en ziekte laat ons afweersysteem eerder viralen toe. En nu ook het viraal waarvan men de ziekte de naam covid-19 heeft gegeven. De verschijnselen hierbij zijn griep gelijkend met bij onderliggend erfelijk lijden, een aanwezige destructieve belasting, een zwakke weerstand en orgaanlijden als bv zwakke longen, een verhoogd risico op benauwdheid, longontsteking of een combinatie en complexere beelden. 

We moeten dus goed op kwetsbare mensen/ouderen passen met een zwakkere gezondheid!

Belangrijk is om te voorzien in een stabiele gezondheid en het verhogen van de weerstand. Wat je zelf kunt doen:
* Voeding: dagelijks groene groente, voldoende eiwitten en beperkt koolhydraten
* Toegevoegd Vit C1000 mg, visoliecapsules en Vit D, evt zink en magnesium
* Voldoende beweging nemen en frisse lucht
* Balans tussen inspanning/ontspanning

Waar dit niet afdoende is  kan homeopathisch ondersteund worden om de constitutie/de gezondheidstoestand te versterken en optimaliseren.

Met de huidige vaccinatie programmering lijkt het erop dat er binnen afzienbare tijd gevaccineerd gaat worden mbt de covid-19. 

Er komen vragen in de praktijk over de mogelijkheid om de mogelijke bij-effecten te neutraliseren.
Het volgende daarover:
Er zijn meerdere mogelijkheden en toegangen binnen de homeopathische benadering om hierop voor te schrijven en de mogelijke bij-effecten:
* te voorkomen
* binnen de perken te houden of 
* te behandelen.

Voorschrijven in een vroeg stadium is aan te bevelen echter er kan ten alle tijden worden ingezet. Trajecten varieren in een vroeg stadium tot 1 a 2 maanden en afhankelijk van de medicatiebelasting op het systeem langer.

Wegens toenemende drukte bestaat binnenkort de mogelijkheid zelf afspraken in te plennen. 
Tot die tijd is er een dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00u tot 10.00u op 
tel: 0641258108
e-mail: hcmn@live.nl 


Ziektekostenverzekeringen met de beste vergoedingen voor Homeopathie
 
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/homeopathie

 
 
 
 
Onderwerp: depressieve gevoelens en terugkerende depressies
 
"Het gezondheidsatelier is er voor u  en wil bijdragen aan uw gezondheid en levenswijze op een integere, natuurlijke en inspirerende wijze".
 
 
Vallende blaadjes, voor de één een kleurig genieten, voor de ander de opmaat naar een winterdepressie. Wie zich terugkerend geconfronteerd ziet met een winterdip met daarbij depressieve verschijnselen kan dat patroon doorbreken met behulp van goed gekozen homeopathische geneesmiddelen voor dagelijks gebruik.
Niet alleen kan het terugkerende depressieve doorbroken worden, er wordt ook voorgeschreven op de huidige depressieve neiging. Het verschil is dat u de winter beter doorkomt, en dat het terugkerende element door behandeling zal veranderen en niet terug zal keren. 
 
Chronische depressies die niet winter-afhankelijk zijn, laten zich homeopathisch goed behandelen. U zult in eerste instantie merken dat het leven zich minder zwaar drukt. Op termijn schept de behandeling ruimte in u zelf waardoor u zich prettiger voelt. Een depressie is zeer bepalend voor de kwaliteit van leven en weegt zwaar op het levensplezier. Mijn ervaring in de praktijk is, dat de behandeling bijdraagt aan een grotere levensvreugde met uitzicht op het beëindigen van depressies. Reguliere medicatie wordt doorgebruikt tot het moment waarop u zich met zekerheid zeer veel beter voelt. Dan kan in overleg met de arts de reguliere medicatie worden afgebouwd. Men mag gemiddeld rekenen op een maand herstel per jaar dat de klachten zich manifesteren.
 
 
Telefonisch spreekuur: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00u tot 10.00u op
tel: 030-2300562.
Op woensdag van 12.00u tot 12.30u op tel: 06 412 58 108.
e-mail: hcmn@live.nl
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint