Gezondheidsatelier - De langste weg leidt altijd naar jezelf
 
Ziektekostenverzekeringen met de beste vergoedingen voor Homeopathie
 
https://www.zorgwijzer.nl

 
 
 
 
Onderwerp: depressieve gevoelens en terugkerende depressies
 
"Het gezondheidsatelier is er voor u  en wil bijdragen aan uw gezondheid en levenswijze op een integere, natuurlijke en inspirerende wijze".
 
 
Vallende blaadjes, voor de één een kleurig genieten, voor de ander de opmaat naar een winterdepressie. Wie zich terugkerend geconfronteerd ziet met een winterdip met daarbij depressieve verschijnselen kan dat patroon doorbreken met behulp van goed gekozen homeopathische geneesmiddelen voor dagelijks gebruik.
Niet alleen kan het terugkerende depressieve doorbroken worden, er wordt ook voorgeschreven op de huidige depressieve neiging. Het verschil is dat u de winter beter doorkomt, en dat het terugkerende element door behandeling zal veranderen en niet terug zal keren. 
 
Chronische depressies die niet winter-afhankelijk zijn, laten zich homeopathisch goed behandelen. U zult in eerste instantie merken dat het leven zich minder zwaar drukt. Op termijn schept de behandeling ruimte in u zelf waardoor u zich prettiger voelt. Een depressie is zeer bepalend voor de kwaliteit van leven en weegt zwaar op het levensplezier. Mijn ervaring in de praktijk is, dat de behandeling bijdraagt aan een grotere levensvreugde met uitzicht op het beëindigen van depressies. Reguliere medicatie wordt doorgebruikt tot het moment waarop u zich met zekerheid zeer veel beter voelt. Dan kan in overleg met de arts de reguliere medicatie worden afgebouwd. Men mag gemiddeld rekenen op een maand herstel per jaar dat de klachten zich manifesteren.
 
 
Telefonisch spreekuur: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00u tot 10.00u op
tel: 030-2300562.
Op woensdag van 12.00u tot 12.30u op tel: 06 412 58 108.
e-mail: hcmn@live.nl
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint