top of page

Bewustwording

Ieder moment van de dag is een nieuw moment wat zich aandient als een kans om het leven te creëren wat we willen leven en ons te bevrijden van beperkingen die we ons zelf opleggen door bewust te worden.

Er zijn andere momenten dat we meegesleurd dreigen te worden in de diepten van het bestaan. Dat kan een lange, sombere, eenzame weg zijn. Ook op grote hoogten als je alles hebt wat je hartje begeert kun je tasten in wanhoop, eenzaamheid en verwarring.


Wanneer we meer mededogen voor onszelf kunnen ontwikkelen, zullen we ons leven op een andere manier vorm gaan geven. Wanneer we onszelf waardering geven, en het leven vieren bij iedere stap voorwaarts is geluk ons gezelschap.


Ook veroordeling, schuld en schaamte zijn helpers van licht om te komen tot wie je werkelijk bent, een mens van liefde en licht. De grootste schaduw wordt licht als we het licht aan doen.

Op je weg kun je je alleen voelen, je bent niet alleen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.


In individuele gesprekken wordt de aandacht gelegd op jouw ontwikkelweg. Met behulp van bewustwording en zelfinzicht zul je beter in staat zijn om meer rust en vervulling in je leven te brengen en oude patronen af te leggen.

Voornaam:*

Achternaam:*

Email:*

Telefoon:

Plaats:

Reacties:*

Ervaringen Coaching:

De gesprekken met Karin hebben mij veel inspiratie gegeven. Vooral het inzicht om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en van het leven te genieten hebben mij erg geholpen. Er gebeurde de laatste jaren zoveel in mijn leven dat ik mezelf vergat. Ik zie alles nu weer anders en positiever. Ik neem weer het heft in eigen handen en dat voelt goed. Ik geniet weer van het leven. Mirjam, webdesignerbottom of page