top of page

Kijk op de nieuwe website www.communicatieatelier.info

Communicatie die werkt - Training voor teams en teamleiders op 14 oktober in Biezenmortel


Ontdek en ervaar de kracht van

verbindend communiceren in teams

Wil je graag met plezier samenwerken en ben je benieuwd

hoe jouw communicatie daar aan kan bijdragen?

Of geef je leiding aan een team en wil je handvatten voor verbindend leiderschap?

Zoek je naar manieren voor effectieve vergaderingen en mailverkeer?

Wil je met meer gemak lastige situaties kunnen bespreken

met collega’s of je leidinggevende?

Of heb je andere vragen over communicatie op het werk?


Tijdens deze workshop maak je kennis met een krachtig communicatiemodel en oefen je de toepassing hiervan in jouw eigen werksituatie. Je ervaart hoe - anders communiceren - nieuwe en soms onverwachte resultaten geeft. We werken op een interactieve manier met oefeningen, zelfreflectie, theorie en discussie en er is ruimte voor eigen inbreng. De theorie is gebaseerd op het concept van Geweldloos Communiceren, ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg (www.cnvc.org).

Locatie: De Beukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074PJ, Biezenmortel

Tijd: 10.30 – 17.00, ontvangst met koffie en thee vanaf 10.00u

Investering: Particulier 90,-; ZZP-er 145,-; Organisaties 200,-

Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch, afsluitende borrel en btw.


Uw aanmelding wordt ingeschreven op volgorde van binnenkomst en is definitief wanneer het bedrag is ontvangen op Triodosbank rek.nr 78 67 07 976 tnv K. Dijkstra te Utrecht o.v.v. uw naam en training + datum.

Mocht de prijs een drempel zijn voor deelname, neem dan toch contact op met Karin, zodat we in overleg een oplossing kunnen zoeken.

Trainers:         

Karin Dijkstra: Trainer/coach bewustwordings-veranderprocessen, klassiek homeopaat en eigenaar van het gezondheidsatelier; met een warm hart voor wat in de mens leeft, gezondheid en de kracht van verbindend communiceren. (www.gezondheidsatelier.nl)

Dionne Verbeet: Trainer en oprichter van Flux- Changing Communication; gepassioneerd over de universeelheid van ‘communicatie die werkt’ en draagt met groot enthousiasme bij aan verbindende verandering in diverse culturen . (www.fluxcc.nl)

Eveline van der Aa: Trainer/adviseur bij Stavoor. Krachtig in luisteren en het bijdragen aan effectief en inspirerend teamwerk. (www.stavoor.nl)

WIL JE MEER INFORMATIE: Of ben je geïnteresseerd maar verhinderd op 14 oktober? Laat het ons weten! Wij vertellen je graag over onze trainingen of begeleidingstrajecten op maat. Wij zijn bereikbaar op tel: 030-2300562 of 06 41258108.


Kom naar de introductieworkshop

‘Communicatie die werkt!’

op donderdag 14 oktober 2010bottom of page